Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Våravslutning hos Gamla giffare

Gamla Giffare har satt punkt för vårterminen. Det gjordes vid en sammankomst på den egna anläggningen Ulvesborg.

Gamla giffares ordförande Jan Jakobsson tackade kökspersonalen Gösta Gabrielsson, Stig Eriksson och Uno Larsson i samband med säsongsavslutningen.

Nu går vi mot ett välförtjänt sommaruppehåll. Även om de flesta av oss kommit lite till åren behöver vi lite extra tid för att njuta av den svenska sommaren.

Annons

Eftersom det var sista träffen för vårsäsongen fick deltagarna börja med att gå en tipspromenad. Under promenaden i det fina sommarvädret kunde alla även se vilken fantastisk fin, välskött idrottsanläggning föreningen äger och förfogar över.

Annons

Efter promenaden serverades korv med bröd, och till sist kaffe med kaka elegant serverat av kökspersonalen Stig Eriksson, Gösta Gabrielsson, och Uno Larsson.

Under första halvan av året har Gamla giffare inbjudit till torsdagsträffen och genomfört sammankomster med föreläsningar av olika inriktningar.

Sedan starten för 30 år sedan har verksamheten ökat år från år och har slutligen blivit en given sammankomst för många av våra medlemmar inte allra minst ur social betydelse under trevliga former.

Vid de flesta torsdagsträffar är det ungefär mellan 40 till 50 besökande medlemmar vilket gör att ingen motsvarighet finns att jämföra med i landet.

När det var dags att avrunda den trevliga samvaron tackade Sven Sandrén från de övriga deltagande, alla de personer i Gamla giffare som lägger ned det uppoffrande arbetet att alltid förgylla tillvaron för oss andra.

Ordförande Jan Jakobsson avslutade, önskade alla en skön sommar och hälsade alla välkomna åter till ”torsdagsträffen den 6 september.”

Ove L Skatt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan