Annons

Annons

Annons

Annons

Smålands litteraturpodd

Litteraturpodden längtar till semestern – vad läser du helst i sommar?

Text: 

I Smålands Litteraturpodds tolfte avsnitt blir det ett tipsmaraton!

Vad läser vi helst på semestern – och var är mest bekvämt att läsa?

Studion gästas av Hall Medias ansvarige utgivare Marie Johansson Flyckt, som tillsammans med programledarna Sophia Magasanik och Emilia Söelund drömmer sig bort till en hängmatta och en riktigt god pocketbok.

Pocketläsning hör sommaren till, enligt Marie Johansson Flyckt, Emilia Söelund och Sophia Magasanik som pratar om fenomenet i veckans avsnitt av Smålands litteraturpodd.

Ett mord på stranden, eller romans i hängmattan? Ska man nyttja semestern till att bli starkare, smartare, snabbare och en bättre partner/chef/yogi/förälder? En sak är säker – pocketboken som format är precis så lätt och smidig som man önskar att resten av semestern också ska vara.

Annons

Annons

I Litteraturpoddens tolfte avsnitt ger vi oss därför i kast med förlagens pocketsläpp inför sommaren! Deckare, feelgood, romanser, klassiska romaner och böcker om personlig utveckling – ingen genre går säker från recensioner och tipsande.

Vi tipsar även om var vi helst läser, för den ultimata sommarläsningsupplevelsen! Var läser du helst? Rösta i omröstningen nedan!

Marie Johansson Flyckt tipsar om vad och var hon helst läser på semestern.

Smålands Litteraturpodd görs av Jönköpings-Postens kulturredaktör Emilia Söelund samt Hall Medias biträdande livechef och sociala medieansvarig Sophia Magasanik. Gäst i studion är Marie Johansson Flyckt, ansvarig utgivare för Hall Media.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan