Annons

Annons

Annons

Tidaholm landsbygd nordost

Sommarkonferens gästas av evangelist

Till helgen börjar årets sommarkonferens i Lämmagården, Klämmesbo. Betaniaförsamlingen Norra Fågelås flyttar då ut sin verksamhet till en maskinhall som iordningställts för att hålla gudstjänster i.

Mikael Joumé, Bo Wallenberg och Mikael Järlestrand sjunger i Klämmesbo söndagen den 5 augusti.

Sommarkonferensen har hållits veckosluten vecka 30 och 31 i många år och blivit en plats där man möts över alla generationsgränser och ett ställe många återvänder till, i år är inget undantag. I år har församlingen den stora glädjen att få gästas av evangelisten Rigmor Holst. Rigmor har sina rötter i Norge men är bosatt med sin man i Fröjered.

Annons

Annons

Under konferensen kommer det i varje möte att hållas en barnruta då budskapet om Jesus illustreras och ges en framtoning som är riktad för den yngre publiken men som genom åren kommit att uppskattas mycket även av den äldre publiken.

Sång är ett annat stort inslag under kvällarna. Förutom församlingens egna sångare och lovsångskör så kommer Sandra och Martin Holst och den lokala ungdomskören Appellen att medverka. Den sista och avslutande söndagen blir det konsert med Tre Barytoner med Bo Wallenberg, Mikael Joumé och Mikael Järlestrand som samtidigt samlar in medel till Barnmissionens arbete för barn i världen.

Sångövningar

I år återkommer också ett tidigare prövat koncept med konferenskör under den andra lördagen ledd av Anneli Ödvall. Alla som vill delta är då välkomna till en sångövning på eftermiddagen för att sedan medverka under kvällens gudstjänst. Församlingens önskan är att kunna fylla scenen med en riktigt stor kör.

Under fredagar och lördagar samt den sista söndagen har församlingen iordningställt för servering och hoppas på god gemenskap även runt borden i trädgården. Framförallt hoppas församlingen på att gamla och nya besökare hittar ut till konferensen och känner sig varmt välkomna.

Rigmor Holst.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan