Annons

Annons

Annons

Valet 2018

Förre FIFA-domaren värnar om lokala profiler

Text

Förre FIFA-domaren Erik Fredriksson värnar om att de lokala profilerna får den uppmärksamhet de förtjänar och har en direkt fråga till politikerna.

Kan du lova att idrottens välförtjänta ledare, de som arbetat ideellt under lång tid och därmed värnat om ungdomarna och invånarna i Tidaholms kommun, kommer hedras och att även de ledare som är i livet kan och ska ingå i den grupp som kommunen hedrar?

Erik Fredriksson är först ut med att rikta en fråga till politikerna i den digitala valstugan #kandulova.

Erik Fredriksson har en 20-årig internationell domarkarriär bakom sig och engagerar sig i föreningslivet på hemorten Tidaholm. Han följer det mesta i sportväg och betonar hur viktigt det är att uppmärksamma allt arbetet som ledare, tränare och förtroendevalda utför. Det kan även vara gärningar utanför den sportliga spelplanen, det kan vara politiskt eller i andra sammanhang.

Annons

Annons

Inbäddat innehåll

Hans fråga till Tidaholms politiker är:

- Kan du lova att idrottens välförtjänta ledare, de som arbetat ideellt under lång tid och därmed värnat om ungdomarna och invånarna i Tidaholms kommun, kommer hedras och att även de ledare som är i livet kan och ska ingå i den grupp som kommunen hedrar?

I den digitala valstugan #kandulova kan läsarna nu kräva tydliga besked och ett löfte från politikerna – och sedan följa politikernas svar och löften på vår sajt med start den 1 augusti 2018.

Läs mer: Ställ politikernas valfläsk mot väggen i #kandulova

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan