Annons

Annons

Annons

#KanDuLova

Svante riktar fråga till politikerna

Text

Företagaren och mångsysslaren Svante Schultz ställer sin fråga till politikerna i #KanDuLova.

– Kan ni politiker lova att Tidaholm ska vara den bästa kommunen att driva företag i? undrar Svante.

Svante Schultz är en av profilerna som ställer en fråga till Tidaholms politiker i #KanDuLova.

Svante Schultz har ägnat en stor del av sitt liv åt att driva företag. För snart tre år sedan blev Svante leksakshandlare, då han tillsammans med barnen Tove och Emil tog över Tre Får Leksaker. Parallellt driver han Sveriges Minsta Saluhall där han säljer närproducerad mat och lokala delikatesser.

Annons

Annons

Svante brinner för förtagande - men också för sitt Tidaholm - och han är påhittig vad gäller arrangemang och annat som kan få staden att leva upp. Han har tidigare både varit näringslivsutvecklare och centrumledare och innehar numera titeln som kommunutvecklare.

Den bästa?

Svantes fråga till Tidaholms politiker handlar om huruvida de är villiga att förbättra förutsättningarna för att driva företag i Tidaholm:

– Kan ni lova att Tidaholm ska vara den bästa kommunen att driva företag i? lyder frågan.

Enligt Svante, som är ordförande i Företagarna Tidaholm, är frågeställningen ingen omöjlighet. Vidare konstaterar han att villkoren för landets småföretagare kan bli betydligt bättre.

– Företag som har färre än 50 anställda utgör 99,8 procent av alla företag i Sverige, och ändå är det de 0,2 procenten som har inflytandet, säger Svante.

Ställ din fråga

I den digitala valstugan #KanDuLova kan läsarna nu kräva tydliga besked och ett löfte från politikerna – och sedan följa politikernas svar och löften på vår sajt med start den 1 augusti 2018.

Läs mer: Ställ politikerns valfläsk mot väggen i #KanDuLova.

Annons

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan