Annons

Annons

Annons

#KanDuLova

Lärarprofilen efterfrågar kontinuitet

Text

Läraren Eric Flarup ställer politikerna mot väggen i #kandulova.

– Kan du lova att skapa förutsättningar för en skola där innehåll och kontinuitet är viktigt, och där våra elever inte behöver byta lärare var eller varannan termin? undrar Flarup.

Eric Flarup har arbetat som lärare sedan 2008. I den digitala valstugan #kandulova ställer han en fråga angående skolan till Tidaholms politiker.

Tidaholmaren Eric Flarup har jobbat som lärare sedan 2008. Fram tills i fjol var han verksam inom Tidaholms kommun. Numera jobbar han på friskolan Vårkullen i Falköping.

Annons

Många av tidaholmarna känner också igen Flarup från handbollsplanen. 32-åringen har åtskilliga säsonger med HVT i bagaget, där han är och har varit aktiv som både spelare och ledare.

Annons

Elevernas förutsättningar

Flarups fråga till Tidaholms politiker i #kandulova handlar om skolan och elevernas situation. Så här lyder den:

– Kan du lova att skapa förutsättningar för en skola där innehåll och kontinuitet är viktigt, och där våra elever inte behöver byta lärare var eller varannan termin?

I den digitala valstugan #kandulova kan du som läsare ta del av de svar och löften som politikerna ger. Där har du också möjlighet att ställa just din fråga till Tidaholms förtroendevalda fram till valet i höst.

Läs mer: Tidaholmare, det här är #kandulova: Så gör ni.

Läs mer: Bibban undrar över Stallängsskogen.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan