Annons

Annons

Annons

Annons

Västra Götalands län

Inbrottsförsök i Götene – polisen söker vittnen

Text: 

Under måndagskvällen utsattes en villa vid Korskyrkan i Götene för ett inbrottsförsök. Gärningsmännen lyckades inte få med sig något, men polisen uppmanar alla eventuella vittnen att höra av sig.

Polisen larmades till Götene strax efter klockan 21.00 på måndagen. Enligt en initial undersökning ska en eller flera gärningspersoner ha brutit upp en källardörr till en villa i området runt Korskyrkan, och därefter tagit sig in i bostaden.

Vid klockan 23.00 var polisen fortfarande på plats för att genomföra en teknisk undersökning.

– Det visade sig vara ett uthus som någon försökt bryta upp, men misslyckats, säger Martin Kihlsten inre befäl i vid polisen Lidköping.

Annons

Annons

– Det som är märkligt är att inbrottsförsöket sker på kvällen när folk är hemma och vakna. De boende var borta en kort stund och ser sedan att någon försökt bryta sig in.

Polisen i Lidköping meddelar att man är mycket intresserad av eventuella vittnesuppgifter i området runt Korskyrkan under måndagskvällen. Har du sett något? Hör av dig till polisens tipstelefon 114 14. Om du bevittnar ett pågående brott, eller blir utsatt själv, ring direkt till akutnummer 112.

Annons

Annons

Till toppen av sidan