Annons

Annons

Annons

Skövde

Nya etableringar på Stallsiken

Nya etableringar på Stallsikens handelsområde G&K Blanks Fastigheter satsar lokalt i Skaraborg och följer upp den första etableringen med en andra etapp på handelsområde i Skövde.

Hyresgäster blir bland andra Stadium Outlet, Blomsterlandet och Lager 157

Lager 157 blir först av de nya etableringarna och öppnar den 30 augusti.

.– Det känns fantastiskt att kunna presentera Stadium Outlet, Blomsterlandet och Lager 157 som våra nya hyresgäster på Stallsiken, säger fastighetsbolagets VD Johan Carlberg och fortsätter:

Annons

Annons

– Det är tre starka aktörer som kommer att komplettera befintliga verksamheter på ett bra sätt.

Efter det första huset på Stallsikens handelsområde med aktörerna Jula, Willys och Elgiganten, fullföljer G&K Blanks Fastigheter planerna gällande ytterligare en etapp.

Det nya handelshuset kommer att vara på 8 500 kvadratmeteroch ligger i linje med den ursprungliga planen; att komplettera med ytterligare handel på området.

G&K Blanks ägare och koncernchef Karl-Johan Blank kommenterar etableringen:

– Det känns mycket bra att fortsätta utveckla fastigheten på Stallsiken. Utbudet ökar i och med att både Stadium Outlet och Lager 157 är nya etableringar i Skaraborg. Det här skapar nya arbetstillfällen i Skövde och breddar valmöjligheterna för Skövdeborna, säger Karl-Johan Blank.

Öppning för butikerna kommer ske vid olika tillfällen under hösten 2018. Först ut är Lager 157 som öppnar den 30 augusti.

Häng med in på nya Lager 157

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan