Annons

Annons

Annons

Skövde

Stadium Outlet öppnar i november

I november öppnar Stadium Outlet på Stallsiken i Skövde.

– Vi har länge letat efter ett bra läge i Västergötland och det här känns helt rätt, säger VD, Anders Bejsy.

Byggnationen pågår fortfarande, men den 23 november öppnar Stadium Outlet sin nya butik på Stallsiken.

Stadium Outlets VD, Anders Bejsy, är nöjd med nyetableringen i Skövde. "Vi har länge letat efter ett bra läge i Västergötland och det här känns helt rätt".

Annons

Annons

Nyetableringarna fortsätter på handelsområdet Stallsiken. Förra veckan öppnade Lager 157 i nybyggda lokaler intill Jula, Willys och Elgiganten. Byggnationen pågår fortfarande, men snart är det dags för Stadium Outlet att slå upp portarna i Skövde.

– Skövde är en intressant marknad och Stallsiken är en intressant handelsplats. Vi har länge letat efter ett bra läge i Västergötland och det här känns helt rätt, säger Anders Bejsy, vd Stadium Outlet.

Den 23 november öppnar man den nya butiken.

– Som alltid har vi höga förväntningar och så även inför etableringen i Skövde.

Butiken har en storlek på cirka 1300 kvadratmeter och personaluppställningen består av ungefär tio anställda på del- och heltid.

– Vid invigningen kommer vi som vanligt ladda för fullt med massor av erbjudanden och produkter, men det exakta programmet är inte helt klart ännu.

Under hösten öppnar man tre butiker i Sverige. Först i Eskiltuna och Kalmar innan man slår upp portarna i Skövde.

– Vi passerar med de första två totalt 50 Outlet-butiker i landet och har ingen avmattning i vår etablering. Vi öppnar cirka tre till fyra butiker per säsong och planerar att fortsätta i den takten, säger Anders Bejsy.

I sportkedjan Stadium ingår koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse. Totalt har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan