Annons

Annons

Annons

Annons

Hemlig miljonvinnare i Skaraborg

Christian "Kicken" Lundqvist från Postkodlotteriet åker till Stora torget i Vara på onsdag för att dela ut tre miljoner kronor till ett antal lyckliga vinnare.

Annons

På onsdag blir det guldregn över Skaraborg. Då åker Christian "Kicken" Lundqvist och Postkodlotteriet till Vara för att dela ut tre miljoner. En ensam vinnare får ta emot en miljon kronor.

På onsdag eftermiddag kommer Postkodlotteriet med sin gyllene drömcontainer till Vara. I lasten finns totalt tre miljoner kronor.

Vinsten är dragen i postnummer 534 60 i Vedum och nu har alla vinnare bjudits in för en speciell utdelningsceremoni.

– För att få plats ska vi ha utdelningen på Stora torget i Vara. Alla som vill är välkomna dit för att titta på, säger Emma Bergling på Postkodlotteriet.

Annons

Christian "Kicken" Lundqvist kommer att vara där för att dela ut vinsterna, som består av flera delar. Alla som har en lott inom det dragna postnummerområdet delar på en miljon kronor och de som dessutom har rätt postkod får dela på ännu en miljon.

Annons

I guldcontainern finns ytterligare en check som kommer att göra mottagaren till miljonär. Den går till en ensam vinnare, som ännu är hemlig och som lär få en glad överraskning på onsdag.

Hela evenemanget följs av ett tv-team och inslaget visas i TV4 i programmet Drömpyramiden lördagen den 24 november.

Annons

Annons

Till toppen av sidan