Annons

Annons

Annons

Tibro

Miljonvinst till Tibropappa

På lördagskvällen startades Lottomånaden december upp med en miljonvinst på 4 220 698 kronor. Miljonraden var inlämnad online på svenskaspel.se av en pappa i 60-årsåldern boendes utanför Tibro.

Han hade slumpat fram en så kallad Lotto 200 på sin dator.

Kostnaden för spelat låg på 200 kronor och vid lunchtid på söndagen hörde vinnaren av sig till Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson. Mannen som inte brukar rätta hade innan samtalet satt sig framför datorn och såg då ett mejl från Svenska Spel. Där blev han glatt överraskad när det stod något om att det var en högvinst.

– Jag brukar inte rätta mina rader utan det kollar jag upp när det är dags att förnya. Men nu såg jag mejlet och var tvungen att be min fru läsa det som stod också. Fyra miljoner tvåhundratusen någonting, det var inte dumt.

Annons

Annons

– Eftersom jag såg att du ringt igår också, så var tanken att ringa upp dig direkt för att du skulle komma med det glada beskedet att det är en miljonvinst.

Vinnaren blev ännu gladare när han tillsammans med Jonsson kunde bekräfta totalvinsten på 4 220 698 kronor.

– Ja, det här är helt klart största vinsten jag vunnit. Det är riktigt mycket pengar och lagom till jul också, det är väldigt roligt.

Extra klappar till barnen

– Den här vinsten gör att man kan lägga undan en bra peng till kommande pensionen utan att behöva planera. Sedan kommer barnen få del av vinsten under julgranen. Det känns både bra och kul. Nej, det här var verkligen roligt och något man aldrig trodde skulle hända.

– Det var en glad och ganska samlad vinnare som nu kan planera julen och framtiden lite annorlunda. Roligt också att han efter att ha spelat Lotto flera år också prickade in en miljonvinst, kommenterade Pierre Jonsson.

Den nyblivna miljonvinnaren, som arbetar på kontor, önskar vara anonym. Rätt rad Lotto 1, 1 december 2018: 4-7-8-15-19-24-29

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan