Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

VB:s förstasida kunde inte tryckas i natt

Annons

I dag ser det ut som om Västgöta-Bladets tidningsläsare i stället har fått ett exemplar av Falköpings Tidning. Det handlar dock enbart om förstasidan och det beror på att omfattande tekniska problem gjorde att VB:s förstasida inte kunde tryckas på söndagskvällen.

Vi på redaktionen ber om ert överseende för missödet.

När dagens upplaga av Västgöta-Bladet var färdigredigerad och skulle skickas till tryck så uppstod omfattande tekniska problem med att få igenom tidningens förstasida. Hall Medias IT-tekniker arbetade under söndagskvällen hårt och länge för att lösa problemet, men utan att lyckas.

När över en timme hade passerat sedan tidningen skulle ha tryckts togs beslutet att i stället ersätta Västgöta-Bladets förstasida med den förstasida som hade gjorts till Falköpings Tidning. Det bedömdes som en bättre lösning än att göra en helt blank förstasida, vilket är det andra alternativ som finns vid en sådan situation.

Vi på redaktionen ber er läsare om att ha överseende med det tekniska missödet. Förhoppningsvis är allt löst och VB är tillbaka i sin "naturliga skepnad" på onsdag morgon. Tack på förhand!

Annons

Annons

Till toppen av sidan