Annons

Annons

Annons

Annons

Västra Götalands län

Skönsång och varningsklockor

Björn Berling från Tibro hade en bred repertoar att ösa ur.

Annons

Så var det då dags för månadsmöte med PRO Tidaholm i Villan.

En stor skara PRO:are hade samlats för av närvara vid januari månads möte.

En skrivelse fanns på dagordningen i form av en inbjudan till våra bowlare att tävla i PRO-DM i bowling på Happy Bowl i Skara den 20-22 mars.

Bingon i Villan varannan onsdag eftermiddag har börjat och pågår till och med den 24 april. Vad gäller vårens bingoträffar i smågrupperna så finns program upptryckt på expeditionen.

Program för månadsmöten finns från och med mars 2019 till februari 2020 kommer att vara klara till årsmötet den 22 februari.

Annons

Föreläsningarna på Helliden, med lunch efteråt, börjar den 15 mars.

Läsarkurserna på ABF började i måndags. Intresserade kan höra av sig till expeditionen eller till Margit Klasson.

De nya medlemslotterna är klara och finns att hämta för den som vill.

Resan till Ullared blir den 19 mars, om det blir tillräckligt många anmälda, sista bindande anmälningsdagen är den 6 mars.

Annons

Varnar för bedrägeri

Nästa punkt på programmet var ett besök av två representanter från Tidaholms Sparbank. De talade om bankID, om fördelen med att ha en bra ID-handling i sin mobil. De berörde också farorna med de allt vanligare försöken av bedragare att lura av folk pengar genom att få dem att lämna ut sina lösenord. Man skall veta att banken aldrig ber någon att lämna ut lösenord per telefon.

Mona Rehnström som är reseledare hos Falköpings PRO, berättade om deras reseprogram. Eftersom både vår och deras förening har bekymmer med att fylla en buss vid flerdagarsresorna, har föreningarna inlett ett samarbete. Förslag och idéer om resor mottages med tacksamhet.

Den första aktuella resan går till Bornholm i vår. Anmälningslista och broschyr finns på expeditionen.

Bred repertoar

Efter kaffepaus med kaffe och tårta vidtog eftermiddagens underhållning. Det var Björn Berling från Tibro som sjöng till eget pianoackompanjemang. Han hade en bred repertoar med låtar som "Han måste gå", en sång med Gunnar Wiklund, Jan Malmsjös "En sång en gång" samt även en del från Elvis Presleys, Nat King Coles, Louis Armstrongs och Edith Piafs repertoarer.

Ordförande Majken Nielsen överlämnade en bukett blommor som tack för ett mycket trevligt framträdande, Publiken i övrigt tackade med en stor applåd.

Annons

Annons

Möte avslutades med att ordförande tackade de som kommit för visat intresse. Sedan vidtog dragning av lotterier. I fifty-fifty var lyckans gudinna nådig mot Märta Sköld som vann.

Björn Wernersson

Första månadsmötet för året var välbesökt.

Annons

Annons

Till toppen av sidan