Annons

Annons

Annons

Skaraborgare tillbaka i tv-serien om Ullared

Text

Nu är Skaraborgarna tillbaka i tv.

På tisdag sänds Helenes, Alvas och Beatrices besök i Ullared och vi får följa med på en tripp med ett italienskt tema.

– Den här gången hade jag med min dotter Celina och hon fick gå på egen shoppingtur med hennes idol Alva, berättar Helene.

Redo för ny shoppingrunda. Beatrice Orrenvade, Helene Lundberg, Alva Orrenvade och Celina Zulaf är tillbaka i tv på tisdag.

Beatrice och Alva planerar på datorn under inspelningarna.

Celina fick en egen shoppingtur med den stora idolen Alva.

Under tiden fick Beatrice Orrenvade och Helene Lundberg lite egentid och de tog det lugnt i Sportbaren.

Annons

– Sedan letade familjen Orrenvade businesskläder eftersom de är aktiva inom politiken, konstaterar Helene.

Annons

När de lämnade kassorna och skulle gå ut ur varuhuset kom en person fram till Skaraborgarna och undrade om inte Beatrice var Maria Montazami?

– Jag svarade självklart att det var fallet och fick mig ett gott skratt eftersom vi brukar gå under namnet Hollywoodfruarna i Ullared, berättar skaraborgaren.

Italiensk afton

Sedan blev det italienskt tema på kvällen i det nya lägenhetshotellet. Beatrice och Alva stod för huvudrätten medan Helene fixade maten.

– Vi spelade in två avsnitt och det kommer att bli ganska tomt i sommar när det inte blir någon inspelning. Dessutom medverkar vi i en julspecial i fyra avsnitt.

Vad är det som driver dig att vara med i så många tv-program?

- Jag har alltid gillat att synas, speciellt när det gäller roliga saker. När jag var barn var jag med i en teatergrupp och det kanske har satt sin prägel. Min mamma brukar alltid påpeka det och hon är min absoluta motsats, konstaterar Helene.

Men du har ju även varit med i mindre positiva sammanhang, som Lyxfällan?

– När filmteamet kom till mig konstaterade de att Skara är en liten stad och nu skulle alla få reda på min ekonomiska situation. Men jag sa till dem att mina närmaste känner redan till saken och dessutom vill jag ha hjälp.

Hon konstaterar samtidigt att det säkert finns personer som har en uppfattning om henne som är mer negativ, men dem kan hon inte påverka i alla fall.

Har du några andra planer?

Annons

– När jag var med i Lyxfällan och fick hjälp med min ekonomi sa jag att nu är det bara den stora kärleken som saknas. Sedan fick jag se Falköpings mejeris idé om en kärleksserie inspelad i en mjölkbil. Jag anmälde mitt intresse direkt, säger Helene.

Annons

Resan och blind-dejten kommer att ta minst 10 minuter och som mest 45 minuter, vilket är tiden det tar att köra till gårdarna som ligger närmast respektive längst bort från mejeriet.

– Vi hoppas på att kunna börja inspelningen av serien i april, sedan ska det produceras och till sist läggas ut på Youtube och andra sociala medier, säger mejeriets försäljningschef Patrick Kunst.

Och ingen är gladare än han om något av paren blir kära på kuppen.

Till historien är att Ullaredsavsnitten spelades in före Lyxfällan.

Ursprungligen hade Helene hoppats på att medverka i tv-serien "Ensam mamma söker", men produktionsbolaget har lagt ner kommande säsong.

Även familjen Orrenvade är spända på resultatet av sommarens inspelningar.

– Det är alltid lika roligt att vara tillbaka, konstaterar Alva.

Fotnot: Programmet sänds på Tv5 20.00 på tisdag

Läs trion tillbaka i Ullared

Läs glamourtjejerna tillbaka i programmet

Läs fashionistor gör comeback

Läs från Ullared till Lyxfällan

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan