Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gymnastik

TGS-gymnasterna säsongsöppnade starkt

Tidaholmsgymnasterna inledde säsongen starkt med flera pallplaceringar.

Annons

Tävlingssäsongen har startat för TGS-gymnasterna med en stegtävling i Borås.

Ebba Kellett tog en fin silverplats i steg 1. I steg 2 tog TGS full pott med Evelina Stjerna på första plats, Amanda Karlsson på andra plats och Iris Danielsson på tredje plats. De fyra tjejerna deltog också i lagtävling och där blev det också seger.

Alla tjejerna körde igenom sina serier på ett mycket bra sätt. Alicia Levinsson deltog i steg fem och där slutade hon på en åttondeplats. I grenen hopp tog hon hem förstaplatsen genom två väldigt fina hopp. I steg sex tog Daphne Jacobsson en fin femteplats med två grensegrar i grenarna hopp och bom.

Annons

Annons

Övriga TGS:are, Ally Lindquist och Ellis Oscarson, deltog i två grenar var. Ally hade sin bästa placering i bom där hon kom på en sjätteplats. Ellis lyckade bättre i bom och tog en silverplats.

Till helgen, den 30-31 mars, åker Maya Ståhl och Sofia Johansson till Norge och tävlar på en internationell tävling med deltagare från hela Norden.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy