Annons

Annons

Annons

Annons

Bilsport

43:E ÅRET FÖR CUSTOM MOTOR SHOW

Annons

80 000 personer besökte fjolårets bil- och mcmässa på Elmia. I år slår öppnas portarna enligt traditionen på långfredagsmorgonen. Mässan bjuder på både återkommande såväl som nya utställare och utlovar något för alla smaker. Redan idag kan du förköpa biljetter för att vara garanterad att du kommer in.


Skandinaviens största bil- & mc-show åter på Elmia

1971 hölls den första bilutställningen på Elmia i Jönköping och sedan 1976 har mässan varit ett årligen återkommande evenemang. 2019 års mässa blir alltså den 44:e i ordningen och 43:e året i rad mässan hålls. Förra året drog mässan över 80 000 besökare som bjöds på både bilshower, tävlingar och såklart utställning av bilar och motorcyklar. Nu är det snart dags för Bilsport Performance & Custom Motor Show att återigen inta Elmias utställningshallar. Årets mässa bjuder som vanligt på alla sorters teknik och prylar, udda och unika bilar samt flera spännande gäster.

Annons

Annons

– Mässan hålls i påsk enligt traditionen, i år 19 till 22 april, och det står öppet från 10 på morgonen. Det kommer att finnas utställningar både inne och ute och som vanligt har vi hundratals privata utställare som kommer hit och visar upp sina bilar. Det är allt från specialbyggda terrängbilar till restaurerade klassiker i toppskick, säger Eva Holmberg, projektsamordnare för mässan.

Den perfekta påskutflykten för motortokiga

Mässan som hålls på Elmia pågår under påskhelgen, 19–22 april, och dörrarna hålls öppna för 10-18 (undantaget 22/4, 10-16). Inomhusdelen av mässan består av fyra hallar som alla fylls upp med alla sorters motorrelaterade prylar och fordon. De fyra hallarna är uppdelade utifrån varsitt tema – Bilsport, Nostalgia, Bilsport classic samt en hall med de nyaste prylarna och trenderna inom multimedia och biltillbehör.

– Bilar och motorsport är ett intresse som är utspritt över ett stort åldersspann. Därför har vi ingen åldersgräns på mässan och barn under 8 går dessutom in gratis. I år anordnar vi en speciell kids corner där vi har samlat aktiviteter och föremål för de yngre. Som vanligt är det ett fullspäckat schema under mässdagarna och vi rekommenderar att man försöker planera sitt besök för att få ut så mycket som möjligt av besöket, avslutar Eva Holmberg.

Annons

Annons

Till toppen av sidan