Annons

Annons

Annons

Annons

Blåljus

Lugn valborg i Skaraborg

En lugn valborg, berömmer polisen som inte behövt ingripa mot våld och stora bråk.

Annons

Efter valborgsnatten kan polisen i Skaraborg inte rapportera om en enda misshandel, gripande eller något som sticker ut.

De unga firarna verkar ha skött sig väldigt fint.

Polisen i västra Skaraborg rapporterar om några fyllerister in Lidköping. Ett par utryckningar till ungdomsbråk och någon som var narkotikapåverkad. Allt detta i Lidköping.

– Till Götene hade vi ingen utryckning alls. I Vara verkar det vara rätt lugnt och inget som sticker ut. Det ringde en person från Skara vid 01.40 och rapporterade om ljud och ljuset från ficklampor från en byggarbetsplats vid Valhallagatan, men när patrullen kom dit kunde man inte hitta något, säger stationsbefäl David Ekeroth vid Lidköpingspolisen.

Annons

Annons

Natten till tisdagen observerades tre personer vid samma byggarbetsplats. Dessa försvann i en bil tillsammans med en släpkärra som de hade dragit från platsen.

Joakim Nordlund, stationsbefäl vid Skövdepolisen rapporterar om en lugn natt öven i östra Skaraborg.

– Vi hade en rapport om klotter, skadegörelse vid Mariestadsvägen. Det var en del att göra under natten men inget som sticker ut. Mycket folk var det på stan här i Skövde men inga som var så berusade att de behövde omhändertas.

Den misshandel som skedde under natten var en relationsmisshandel i Skövde där mannen greps för att ha slagit en kvinna i en bostad i centrala Skövde, men han släpptes efter förhör hos polisen.

– Det har varit väldigt lugnt faktiskt, säger Joakim Nordlund.

Till toppen av sidan