Annons

Annons

Blåljus

Polisen: Varakvinnan blev inte kidnappad – följde med frivilligt

Kvinnan i Vara försvann inte ofrivilligt. Åklagare lägger ned förundersökningen om människorov. (BIlden är hämtad från ett annat tillfälle)

Annons

I helgen efterlystes en kvinna i Vara. Hon skulle ha blivit bortförd. Men nu uppger polisen att kvinnan inte har blivit bortförd mot sin vilja. Åklagaren lägger nu ned förundersökningen.

Det var på söndagen som kvinnan efterlystes av polisen. Hon skulle ha förts bort och hade senast synts till på lördagskvällen. Senare på söndagen så meddelar polisen att kvinnan är hittad igen.

Nu, på onsdagen, uppger polisen att åklagare lägger ned förundersökningen om människorov i Vara.

Enligt det som framkommit i utredningen ska kvinnan och mannen ha haft ömsesidig kontakt. Kvinnan misstänks inte ha blivit bortförd mot sin vilja.

”Polisen fortsätter dock att utreda ärendet för att klargöra om något brott har skett. Med hänsyn till de inblandade kommer polisen inte att lämna mer uppgifter i ärendet, skriver polisen på sin hemsida.

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy