Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Trav

Arbetskamrater från Skaraborg vann 250 000 i tv

Fyra glada Trissvinnare och tidigare arbetskamrater från Skaraborg.

Annons

Ett gäng före detta arbetskollegor med John Johansson från Skövde i spetsen var tisdagens Trissgäster i Nyhetsmorgon. I studion skrapade John fram 250 000 kronor, som de fem tidigare kollegorna delar på.

De fem nyblivna Trissvinnarna John, Henrik, Stefan, Gustav och Johan träffades då de alla jobbade på energibolag i Falköping. Numera är de utspridda på olika energibolag i landet, men de har fortsatt att spela på trav tillsammans varje vecka.

De turas om att lägga spelen och det var en miss av John Johansson under våren som ledde fram till storvinsten på Triss och 50 000 kronor vardera.

Annons

– Jag missade min spelhelg och under en tjänsteresa till Göteborg köpte jag istället fem Trisslotter till oss. En av dem visade sig innehålla en tv-vinst. Jag och Henrik som var med mig försökte livestreama till de andra men vi misslyckades tyvärr, säger John i ett pressmeddelande.

Annons

Fyra av fem på plats

Tisdag den 28 maj var det dags för Trisskrap i tv och med till Stockholm följde John, Henrik, Stefan och Gustav. John som köpt Trisslotterna var den som fick axla ansvaret inför kamerorna.

– Det är lite nervöst, men det ska nog gå bra, sa han innan det var dags att kliva in i Nyhetsmorgons studio.

Ny altan för John

Efter gemensamt beslut föll valet på lott nummer nio. Som så ofta avgjordes det på sista rutan och när även den var skrapad stod det klart att John tillsammans med de tidigare arbetskollegorna vunnit 250 000 kronor att dela på.

– Det känns jättebra! För egen del går vinstpengarna till en ny altan, berättade tvåbarnspappan John strax efteråt.

Spridda vinstplaner

Även övriga delar av det tillresta vinnargänget var belåtna och hade planer för sin respektive del av vinsten. Ny motorcykel, förlovningsringar och upprustning av en sommarstuga var idéer som snabbt väcktes.

Svenska Spels vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe sällskapade med kompisgänget under tisdagsmorgonen och fick uppleva vinnarglädjen på nära håll.

– Roligt att ett gäng tidigare kollegor som hållit ihop får vinna tillsammans. Det saknades inte tankar om vad pengarna skulle gå till och gänget skulle dessutom fira gemensamt i Stockholm innan de skiljdes åt, säger han.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy