Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Svar till besviken Kaffegäst: "Bageriet och caféet har inte haft stängt en enda dag"

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Charlotte Wänerstig och Stefan Skoog har hållit öppet varje dag på Turbinen och Kaffestugan sedan de slog upp portarna för säsongen.

Annons

Vill börja med att beklaga att du är besviken på kaffestugan. Vi jobbar hårt med att få våra gäster både från Tidaholm men även turister från annan ort att trivas hos oss på Turbinhusön.

Nytt för i år på Turbinhusön är att Turbinen och kaffestugan ses som samma näringsställe, för att kunna hålla ett större utbud med både glass, lättare mat samt fika finns det inte möjlighet att samla allt under samma tak.

Därav ett större utbud av glass på kaffestugan än tidigare år.

Vårt utbud av kaffebröd, konditorivaror och mat, som allt bakas och lagas på plats, finns på Turbinen

Vi tror att detta blivit en bättre helhet på Turbinhusön.

Det är fritt att som gäst sitta både på Turbinen eller Kaffestugan och avnjuta sin kopp kaffe, glass eller ett glas vin till maten om man så önskar. Självklart får man ta med sitt kaffe med dopp från Turbinen till kaffestugan om man föredrar närheten till vattnet.

Det enda som begränsas är att man som gäst inte får föra öl och vin köpt hos oss mellan serveringarna, detta finns dock att köpa på båda serveringarna.

Annons

Både kaffestugan och Turbinen var på midsommarafton öppet mellan kl 11.00-15.00 för våra gäster som ville fika på plats, köpa sin Midsommartårta eller ta med fikat till filten vid midsommarstången.

Annons

Bageriet och caféet har sedan öppningsdagen inte varit stängt en enda dag. Öppet alla dagar till minst 18.00 med vissa undantag dock. Dessa generösa öppettider kräver mycket av vår personal och oss.

Vi som arbetsgivare och företagare måste ta ansvar och visa respekt för både våra anställdas vardag, företagets ekonomi samt våra egna privatliv när vi sätter öppet tider.

För mycket öppettider utan gäster är inte bra för ekonomin samt att även vi och vår personal vill fira midsommar med nära och kära.

Hur gör man bedömningen när våra gäster vill besöka oss, således vilka öppettider ska kaféet ha??

Vill man fika innan dansen kring stången, eller drar sillen ut på tiden?

Vill man fika under tiden firandet pågår, eller ta med fika till firandet?

Vill man fika efter firandet är klart, eller gå hem och ta en eftermiddagslur innan festen fortsätter?

Vi vill passa på att tacka alla våra fantastiska kollegor på Turbinen som ställer upp och jobbar nationaldag som midsommarafton samt alla andra dagar med ett leende, ni är fantastiska.

Annons

Samt alla gäster som fortsätter att komma tillbaka.

Hälsningar

Stefan Skoog och Charlotte Wänerstig

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy