Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ridsport

Namnkunnig ryttare och tränare höll clinic på Kvarnängen

Clinicen som Carl Hedin höll på Kvarnängen handlade om den röda tråden mellan häst och ryttare. Hur viktigt det är att man förstår att hästen är ett flyktdjur och att man måste hantera hästen på det sättet att man skapar ett förtroende mellan sig.

Annons

Välmeriterad ryttaren och tränare Carl Hedin höll nyligen clinic på Kvarnängen.

Annons

Annons

Runt hundra personer slöt upp när Carl Hedin besökte Tidaholmsbygdens hästklubb. Bland deltagarna fanns både medlemmar och personer utifrån distriktet, alla åldrar och utbildningsnivåer.

Han började sin ryttarkarriär vid sju års ålder på ridskolan i Borås och har därefter haft en spikrak karriär uppåt och tävlat på flertalet stora tävlingsbanor både i Sverige och utomlands. Bland annat har han medverkat i flertalet SM, i flera unghästchampionat och i internationell Grand prix.

Carl har flertalet hästar i träning, mängder utav träningsekipage och livnär sig på sitt företag med hästar. Carl rider dressyr på hög nivå men tävlar även en del i hoppning också för skojs skull.

Carl är en mycket populär ryttare som har gjort sig ett stort namn i Sverige inte bara för att han har en enorm talang och är en av Sveriges bästa unga ryttare. Utan även för att han bjuder på sig själv och är väldigt ödmjuk inför hästarna han hanterar.

Han öppnar upp sitt företag och sitt liv på ett roligt sätt på sociala medier och bjuder till många skratt. Han är en förebild för väldigt många inom ridsporten då hans kärlek till djuren lyser ikapp med hans kunskap.

Clinicen som han höll på Kvarnängen handlade om den röda tråden mellan häst och ryttare. Hur viktigt det är att man förstår att hästen är ett flyktdjur och att man måste hantera hästen på det sättet att man skapar ett förtroende mellan sig.

Annons

Medlemmarna i TBHK har tillsammans kämpat med diverse försäljning av produkter för att kunna ta hit den populära ryttaren och alla var mycket nöjda med dagen. Man anser att det är välinvesterade pengar och är oerhört stolta över att han tog sig tid att åka hit trots sitt fullspäckade schema.

TBHK är en klubb som har mycket aktiviteter för medlemmarna och tack vare gemensamma insatser kunde denna clinic vara helt kostnadsfri för alla medlemmar.

Therése Haglundh

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy