Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Gymnastik

Höstens första tävling avgjord för TGS

Evelina Stjerna blev tvåa i steg 4.

Annons

Första tävlingen för den här hösten av avklarad för Tidaholms GS.

Höstens första tävling i Artistisk gymnastik gick av stapeln på Tjörn. TGS deltog med många gymnaster vilka resulterade i flera fina framgångar. I steg 1 kom Leia Olofsson på delad första plats. På fjärde plats kom Maja Bertilsson, Noomi Svensson och Nikki Andersson. Vidare i steg 2 tog Olivia Bender hem segern före klubbkompisarna Hanna Gustavsson och Jenny Johnsson som delade på andraplatsen, här deltog också Ebba Kellett som slutade på fjärde plats.

Annons

Annons

Iris Danielsson tävlade i steg 3 och kom på en fjärde plats. I steg 4 tog Evelina Stjerna en andra plats och Amanda Karlsson kom på fjärde plats. Daphne Jacobsson kom på tredje plats i steg 6, där deltog också Ellis Oscarson på åttonde plats samt Ally Lindquist på nionde plats. I steg 6 ingår också grentävling och här tog Ellis första plats i hopp, Daphne tog en andra plats i bom och tredje plats i både hopp och fristående.

Regionspokalarna avslutade lördagens tävling och här tog Nora Jansson hem mångkampen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy