Annons

Annons

Perspektiv

Insändare: ”Svår beslutsprocess att följa med i”

Annons

För oss som följer kommunpolitiken i VB, har det på senare tid varit svårt att följa med i beslutsprocessen. Ett exempel är vad som egentligen hände med TGS önskan om en egen träningsyta. Ingemar "Igge" Johansson får nästan en helsida i förra torsdagens tidning där han förklarar vad som har skett, men man måste läsa både två och tre gånger för att hänga med i svängarna, när resultatet blev platt fall för våra framgångsrika gymnaster.

Det är lättare att förstå varför Fröjered får behålla sin 1-6- skola liksom att förskolan Linblomman i Madängsholm kommer att finnas kvar. Det räckte med att MP gav den borgerliga oppositionen sitt enda mandat.

När det gäller vad som sker, när högkonjunkturen är över är alla överens om, att vi får se fram emot tuffare tider. Kommunalrådet förklarar: "För oss politiker gäller det att ta ut en riktning och jobba tillsammans för att få verksamheterna dit vi vill." Nog så riktigt, men det gäller ju oavsett om konjunkturen går upp eller ner. Oppositionens ledare tillägger: "Det råder en bred samsyn och de flesta är medvetna om att det blir kärvare tider." Också helt korrekt, oavsett om vi står till höger eller vänster i politiken.

Annons

Annons

Lars Hjertén (M)

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy