Annons

Annons

Annons

Annons

Skolstaden Skara

Skoldebatten närmar sig – tidningens reporter berättar mer

Text: 

Tidningen arrangerar och livesänder debatten om den omtalade satsningen Skolstaden Skara – här berättar tidningens reporter mer om debatten.

Inbäddat innehåll

Där tradition och framtid möts - så lyder Katedralskolans motto. Men hur ser den där framtiden egentligen ut? Allt färre elever söker sig till Skaras kommunala gymnasieskola – det är ett faktum. Något måste göras för att möta den utmaningen, men vad?

Annons

Annons

Tidningen har under mer än ett halvår följt satsningen Skolstaden Skara, och du hittar alla artiklar i tidningens rapportering om satsningen här.

Initiativet har vållat stor debatt både i kommunhuset, inom facket och bland Skaraborna i stort, och nu väljer tidningen att arrangera en livesänd debatt.

I tv-klippet ovan berättar tidningens samordnare Sandra Skeppar om debatten! Vilken fråga vill du ställa till politikerna? Maila sandra.skeppar@vgt.se så kanske just din fråga tas upp i debatten!

Är du inte prenumerant än, men vill se skoldebatten live på webben? Klicka på den här länken för att ta del av våra prenumerationserbjudanden, och därmed även våra livesändningar!

Annons

Annons

Till toppen av sidan