Annons

Annons

Perspektiv

Insändare
Insändare: Bryt tabun nu!

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Psykisk ohälsa är ett stort samhällsproblem. Bilden har inget direkt samband md insändaren utan är en illustration.

Annons

Dagens samhälle har ett viss tabu mot psykisk ohälsa. Vilket jag upplever för det mesta.

Jag upplever även att det är många som gnäller över dem som mår dåligt att de ska ta tag i sina liv. Du ska bara veta hur det känns att leva med psykisk ohälsa varje dag. När man känner sig ensam och övergiven.

Det är snart 2020 och då ska man våga prata om psykisk ohälsa. Varje dag så dör folk på grund av psykisk ohälsa. Skulle du inte vilja att dina barn eller barnbarn skulle våga prata om det? Det kan vara lika väl dem som dör på grund av psykisk ohälsa som du kränker på nätet.

Sen är det tragiskt att vården inte tar oss på allvar. Sen hjälper det inte att det finns vuxna som inte tar oss på allvar heller. Som sagt det är strax 2020 och då hoppas jag på ett år där man vågar prata om psykisk ohälsa och att folk inte förtrycker på folk med psykisk ohälsa! Tänk en gång extra nästa gång innan du skriver något!

Annons

Tidaholmare

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy