Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Varför inte möjligt hämta mat på Midgård längre?

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Insändarskribenten undrar varför möjligheten att avhämta lunch på Midgård har försvunnit. Bilden är en illustration och har ingen koppling till insändaren i övrigt.

Annons

På Midgårds äldreboende här i Tidaholm kan man som gammal eller pensionär för en vettig peng äta sin dagliga lunch.

Där är öppet varje dag mellan 12-13.30 på årets alla dagar och maten är förträffligt bra och god. Man kan även hämta mat om man till exempel är hostig och snorig och inte vill sitta och smitta andra eller om man av någon annan anledning vill äta hemma.

Nu har det kommit upp ett märkligt meddelande på anslagstavlan där, att man från och med 1 februari inte längre får hämta mat. Varför? Det kan ju inte bero på kostnaden eftersom hämtmaten varken innehåller dryck, smör, bröd , kaffe och kaka.

Detta förbud verkar lika dumt som när vi för ett tag sen inte fick betala med kontanter. Det fick ni ju backa på. Hoppas det sunda förnuftet segrar en gång till och att vi får hämta vår mat de gånger vi inte kan äta på Midgård.

Gamling

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy