Annons

Annons

Annons

Västra Götalands län

Dags för kvarten för idrottshistoriker

Dags för kvartsfinal i Idrottskunskap. ”The Labbås Volcanoes” som representerar Tidaholms Idrottshistoriska Förening möter Skövdes IHS lag ”The Billinge Trolls”.

På onsdag är det dags för kvartsfinal i Idrottskunskap i Villan. The Labbås Volcanoes som representerar Tidaholms IHF består av Roland Samuelsson, Kjell Andersson och Johnny Gustavsson.

Publiken kan vänta sig en en spännande match mellan de båda lagen på vägen fram till en väntande semifinal.

The Labbbås Volcanoes består av trion Roland Samuelsson, Kjell Andersson och Johnny Gustavsson. En kunskapstörstande trio som 2018/19 blev Västgötamästare i Idrottskunskap.

Annons

Annons

Tävlingen 2019/20 hade från början 17 lag från olika Idrottshistoriska sällskap/föreningar som ingår i Westgöta Idrottshistoriska sällskap. Redan klara för semifinal är Borås och Vänersborg. Förutom matchen Tidaholm – Skövde återstår kvartsfinal mellan Skara och Herrljunga

The Billinge Trolls har aviserat att man kommer med ett mycket starkt lag och lovar samtidigt att ge tidaholmarna en rejäl match.

– Vi kommer göra allt för att vinna och bjuda på oss själva i en eldsputande frågesport inför en förhoppningsvis talrik publik i Villan. Känns alltid skönt att ha ett gott stöd i ryggen och det är ju fri entré, säger Johnny ”Snillet” Gustavsson.

För den som undrar varför flera lag fått andra namn i årets turnering beror det på Janne Åberg (före detta fotbollsmålvakt) som är något av spindeln i nätet av WIS-tävlingen. Namnen associerar ju också till respektive orter.

Tidaholmarna kan nu heja fram The Labbås Volcanoes i Villan onsdag 5 februari och det kommer finnas möjighet till fika. Tidpunkt se Tidaholms IHF hemsida.

Janne Kindmalm

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan