Annons

Annons

Annons

Netto rånat i Tidaholm – ensam gärningsman jagas av polis: ”Det ser hyfsat bra ut”

Netto i Tidaholm blev rånat på fredagen.

En ensam gärningsman gick in i butiken, hotade personalen, fick ut pengar – och försvann från platsen.

– Vi har lite att gå på, det kan jag säga. Vi får se hur långt vi kommer, säger jourhavande FU-ledare Jörgen Gustafsson.

Netto rånat i Tidaholm – ensam gärningsman jagas av polis

Det var vid 08.25-tiden på fredagsmorgonen som en man gick in på Netto i Tidaholm och rånade butiken. Han ska inte ha varit beväpnad, men hotade personalen och fick ut ungefär 5 000 kronor, enligt polisen.

Annons

Annons

– Gärningsmannen sa till butikspersonalen att ta ut pengar. Ingen person skadades fysiskt, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Har ni någon misstänkt?

– Vi håller på att jobba med ärendet, men jag vet inte hur det ser ut på platsen. Det ska finnas övervakningskameror så utredningsläget ser hyfsat bra ut.

Mikael Jansson, stationsbefäl vid Skövdepolisen, förklarar att det i nuläget är oklart hur rånaren försvann från platsen efter händelsen.

– Jag vill inte ge ut för många detaljer, det är lite svajiga uppgifter där. Vi kan säga att han avvek från platsen, säger Mikael Jansson.

”Vi har lite att gå på”

Polisen har inget signalement att lämna ut, mer än att det handlar om en man. Enligt ögonvittnet Sören Storm hade rånaren på sig en hoodie, där luvan skymde ansiktet.

– Det finns lite utredningsuppgifter som vi jobbar vidare med. Vi har lite att gå på, det kan jag säga. Vi har ingen misstänkt just nu men vi får se hur långt vi kommer, säger FU-ledare Jörgen Gustafsson.

En anmälan om rån är skriven. Söndagen, vid lunchtid, var fortfarande ingen gripen för brottet.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan