Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Anlitade en företagare att fixa stenen men inget händer

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Gravstenar behöver säkras och åtgärdas på kyrkogårdar i pastoratet. Insändarskribenten har anlitat hjälp till detta men arbetet blir inte utfört.

Annons

Om man anlitar en entreprenör för att få ett jobb gjort, då litar man på att jobbet kommer utföras. För ett drygt år sedan var jag en av dem som fick brev från Svenska kyrkan.

I brevet stod att det fanns brister på gravstenen som står vid mina föräldrars grav och att dessa brister behövde åtgärdas. Kyrkan föreslog att ett företag från Stockholm skulle reparera stenen. Jag ville anlita en lokal företagare. Det borde jag inte ha gjort, för sedan jag tog kontakt med denne Tidaholmsföretagare i maj 2019 har inget hänt. Inget alls.

Annons

Annons

Trots att jag har varit i kontakt med företagaren två gånger under sommaren och hösten har han hela tiden skyllt ifrån sig och skjutit upp när arbetet ska utföras. Jag förstår inte varför man tar på sig ett jobb och sedan bara skiter i att göra det.

I förra veckan kom ett nytt brev från Svenska kyrkan. Om inte sten åtgärdas kommer den att lyftas bort. Jag vet att jag inte är den ende tidaholmare som har drabbats av företagarens släpphänthet. Och jag är inte den ende tidaholmare som är förbannad över att jobbet inte blir gjort. Jag vill se det utfört och att det finns en gravsten att gå till.

Patrik Bergström

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy