Annons

Annons

Annons

Annons

Annie skrapade storvinst på Triss

Handbollsspelaren Annie Linder kammade hem 100 000 kronor på Triss.

Annons

Elithandbollsspelaren Annie Linder, ursprungligen från Skara och till vardags målvakt i Skövde HF, fick lite feeling en dag och köpte sin första Trisslott.

På morgonen i dag skrapade hon fram 100 000 kronor i födelsedagspresent till sig själv, berättar Svenska spel i ett pressmeddelande.

Den nyblivna 21-åringen hade aldrig köpt en Trisslott till sig själv tidigare förrän hon fick lite feeling att prova sin tur när hon och hennes sambo var och handlade på Stora Coop Nolhaga Skövde.

– Han tyckte inte att jag skulle köpa en Triss, men han har heller aldrig tur i spel, säger Annie i pressmeddelandet.

Men istället för att lyssna på sin sambo gick hon på magkänslan, och tur var väl det. På lotten fanns tre tv-apparater, vilket innebar att hon under tisdagsmorgonen fick skrapa fram storvinsten i direktsänd morgon-tv.

Annons

Annons

Unik födelsedagspresent

I morse hade Annie lämnat Skövde och jobbet som resurslärare för att åka till Stockholm tillsammans med sambon. Det var ett nervöst par som mötte upp Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör och Annies syster inför morgonens stora händelse.

Annies medverkan i TV4 Nyhetsmorgon invigdes med en grattis-fanfar på födelsedagen innan hon räknade fram lott nummer 10 och började skrapa. Under tiden småpratade hon med programledarna om den avgörande matchen som spelas på fredag.

─ Jag är handbollsmålvakt. På fredag får vi se om det blir slutspel eller kval, sa Annie fokuserat.

Efter några nervösa sekunder stod det klart att hon vunnit 100 000 kronor.

─ Det blir jättebra, sa hon mycket glad för sin unika födelsedagspresent.

”Helt osannolikt”

Det var ett både nöjt och glatt par som lämnade TV4 för resan tillbaka till Skövde. Vinsten och resten av födelsedagen ska firas med handbollsträning. Pengarna planerar Annie nu att lägga på parets första lägenhet som behöver renoveras.

─ Vilken otrolig tillfällighet att Annie plötsligt fick en känsla av att köpa en Trisslott för första gången i sitt liv, och just den lotten visade sig ge henne en storvinst i tv. Att skrapet sedan sker på hennes 21:a födelsedag och bara några dagar innan en av hennes mest avgörande handbollsmatcher någonsin är ju bara helt osannolikt, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Annons

Annons

Till toppen av sidan