Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Han blir ny chef för räddningstjänsten

Pontus Düring lämnar en chefstjänst i Skara kommun för att bli förvaltningschef för Samhällsskydd mellersta Skaraborg.

Annons

Pontus Düring blir ny förvaltningschef för Samhällsskydd Mellersta Skaraborg efter Stefan Swenson som går i pension. Han arbetar idag som förvaltningschef i Skara kommun och tillträder sin nya tjänst i juni.

Pontus Düring har varit anställd i Skara kommun sedan hösten 2018 och har då arbetat som förvaltningschef för Service och teknik.

– Det är med lite blandade känslor jag går mot nya utmaningar. Samtidigt som jag ser fram emot att ta mig an samhällsskyddet i fyra kommuner trivs jag väldigt bra i min nuvarande roll, säger Pontus Düring i ett pressmeddelande.

Annons

Pontus har en bakgrund inom det militära och har en gedigen ledarerfarenhet.

Annons

– Det är inte ofta tjänster av denna karaktär annonseras. Här kommer jag få möjlighet att arbeta med och utveckla samhällsskyddet i fyra kommuner (Skara, Götene, Falköping och Tidaholm). Jag har alltid funnit det mycket intressant och lockande med det utvecklingsfokus som samhällsskyddsfrågorna har och samarbetet inom totalförsvarsfrågor, fortsätter han.

Pontus kommer att avsluta sin anställning i Skara kommun den 15 juni och börjar därmed sin tjänst på SMS efter det.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy