Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Hamstringen av toapapper visar brist på solidaritet

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Insändarskribenten förstår inte varför folk hamstrar toalettpapper. Det innebär att det inte räcker till alla.

Annons

Varför hamstrar folk? Köper på sig konserver för tusentals kronor, köper upp all jäst, mjöl, handsprit, toalettpapper så det blir tomt på hyllorna! Det behövs ju inte!

Vi har blivit uppmanade att handla som vanligt, för då räcker alla varor till oss alla. Nu tar det slut och bara hamstrarna sitter på mängder med toapapper och mat. Munskydden är ju till för de som jobbar i vården men det försvinner också hem till kommuninvånarnas egna förråd. Var finns solidariteten i det?!

Jag har en toalettrulle kvar hemma och skulle iväg och köpa en förpackning med fyra rullar förut i dag. Tomt! Både på ICA och Coop. Varför gör folk så här? Det innebär att dom säkrar sina egna lager, men andra blir helt utan. Tänker dom inte på det eller är det så att dom helt enkelt struntar i det? Man undrar...

Ska vi inte hjälpas åt när det är problem? Det skulle faktiskt underlätta en hel del. Vi måste väl lita på våra myndigheter och följa deras råd och uppmaningar. Ta det lite lugnt, handla som vi brukar, undvik folksamlingar, att resa och följ de råd som ges, så ordnar sig säkert det mesta, även om det kan ta lite tid. Visa att vi vet vad solidaritet betyder!

Annons

Inger E

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy