Annons

Annons

Nelly söker kärleken i dejtingprogram

Nelly Ekermark söker kärleken i säsongsavslutningen av TV4:s dejtingprogram Flirty dancing.

Annons

Att söka kärleken kan man göra på flera sätt, dejtingprogrammen på tv hittar nya vägar och i TV4:s serie Flirt dancing tar nu Skaraborgstjejen och skådespelaren Nelly Ekermark sin chans.

Nelly är en 25 år gammal. Hon kommer från Falköping men har också bott en del i Skara. När avsnittet där hon söker den riktiga kärleken släpps torsdag den 26 mars befinner hon sig i Australien.

Kanske känns hon igen från sin tid på Katedralskolans estetiska program teater, eller nu senast på Skara skolscen. Kanske har man också sett henne exempelvis i en av Skaraborgshistoriers kortfilmer, i Uti Uti Bôgda eller i en reklamfilm för Gifflar. Hursomhelst så är det TV4 som gäller nu där tv-tittarna kan se henne söka kärleken på ett något annorlunda sätt.

Får inte prata på dejten

Programidén går ut på att produktionen parar ihop personer som i jakt på den stora kärleken möts första gången i en dans. De får inte byta ett enda ord med varandra - bara dansa.

Det Nelly söker är en vänlig och charmig kille med mystisk blick.

– Det är väldigt nice med killar som har moves, berättar hon i programmet.

Annons

Då vet hon inte att det är den 30-årige folkhälsovetaren Geronimo - en salsatokig äventyrare som hon kommer att få dejta.

Dansnumret de gör har de fått öva på innan. Paren får en egen koreografi skapad enbart för dem och anpassad till hur de är som personer och vad de söker hos en partner. De får sedan träna in den tillsammans med Rennie Mirro och hans team.

Annons

Efteråt att de dansat får de ses igen och bestämma om det blev kärlek vid första dansen och om de vill ses igen.

Drömmen om filmögonblicket

För Nellie kom drömmen om en riktig filmupplevelse att bli verklighet. Den klassiska scenen från filmen Titanic återskapades i det nummer som anpassades för henne och, den innan dansen hemlige, partnern Geronimo. Men uppstod det kärlek?

Annons

Drömmen om en "Titanic-upplevelse" blev sann för Nelly. Men uppstod det kärlek på båten?

Annons

Avsnittet av Flirty dancing med Nelly sänds torsdagen den 26 mars klockan 21:00 på TV4, TV4 Play och C More.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy