Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Håll hoppet uppe i dessa svåra tider

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Annons

Vi är i en väldigt tråkig situation i världen och i Sverige nu och har varit det ett tag nu. Nu får vi hoppas att det kan lugna ner sig snart.

Men vi får absolut inte glömma att hålla hoppet uppe ändå. När det är svåra tider så är det väldigt lätt att tappa eller att glömma bort hoppet.

När Coronaviruset fortfarande är ute och härjar så är det även viktigt att försöka vara behjälpliga om man har den möjligheten. Vi kan inte som privatpersoner göra allt men vi kan göra något för varandra. I dessa tider får vi förlita oss på att staten och övriga myndigheter gör sitt och tar kloka beslut. Men vi privatpersoner kan visa solidaritet och medmänsklighet i dessa tider. Så sett håller vi hoppet uppe. När vi hjälper andra personer som är sjuka, tillhör riskgrupp eller bara inte vågar gå ut. På så sett sprider vi hoppet och glädjen vidare i dessa mörka tider.

Så jag önskar er att fortsätta att hålla hoppet uppe och hjälpa en medmänniska om ni har möjlighet till det. Men glöm inte heller eran säkerhet samt andras säkerhet. Håll hoppet uppe.

Annons

Rasmus Christensen

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy