Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Perspektiv

Debatt
Kommunalrådet: ”Nu måste alla hjälpa till – ta ditt ansvar”

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Anna-Karin Skatt (S), kommunalråd i Tidaholms kommun.

Annons

Jag hoppas att alla, liksom jag, lyssnar på Folkhälsomyndigheten och vår regering i dessa tider. Det känns svårt just nu och allt tyder på att vi har en ännu svårare period framför oss.

Min vädjan till dig som planerar en resa i helgen eller till påsk är enkel: Stanna hemma. Även om man sett fram emot en resa eller ett besök så är det just nu inte värt risken. Lyssna på Folkhälsomyndighetens uppmaningar och ta ditt ansvar.

Dig som är över 70 år ber jag om ytterligare en sak: Stanna hemma och avstå sociala kontakter. Jag förstår att det är svårt och jag förstår att det känns orättvist. Men det här viruset är inte rättvist. Jag vill inte se ett Sverige där vi inte kan ta hand om dem som är sjuka, men det är det vi riskerar om inte alla hjälper till nu.

Annons

Annons

Det kommer en tid efter corona. Då hoppas jag att både du och jag kan se tillbaka med stolthet på de beslut vi fattade och att vi tillsammans tagit oss igenom den här perioden utan att liv gått till spillo, när de hade kunnat räddas. De uppoffringar du gör kan rädda liv. Ta ditt ansvar.

Själv kommer jag att spendera helgen med att njuta av vårens intåg. Solen, de första vårblommorna och knopparna som är på väg att brista hoppas jag att alla kan njuta av, trots allt.

Med önskan om en fin helg,

Anna-Karin Skatt (S), kommunalråd i Tidaholms kommun

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy