Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Kritik och hyllningar – så tycker tidaholmarna om nya skylten

Text: 

Många är glada över den nya "Hollywoodskylten" i Tidaholm – andra är kritiska och undrar om inte pengarna hade kunnat användas till andra verksamheter. Tidningen frågade läsarna vad de tyckte om den nya skylten, och reaktionerna var blandade.

Inbäddat innehåll

Under torsdagen invigdes ett nytt landmärke i Tidaholm – en stor 3D-skylt med kommunens namn. Bakom verket står Tidaholm Industries. Den är lite Hollywoodinspirerad och finns på grönytan mellan Tidan och Idrottshallen.

En annan utsmyckning har placerats i nya Rosenbergsrondellen.

– Den är gjort i rostig plåt för att smälta in fint med växtligheten i rondellen, berättar projektledaren Svante Schultz.

När Västgöta-Bladet frågade läsarna och följarna på tidningens Facebooksida vad de tyckte om det nya 3D-monumentet vid Idrottshallen var gensvaret blandat.

Annons

– För några månader sedan så skrevs det att Tidaholm kommun låg back och nu slänga upp en skylt, hur går det ihop? Antar att den kostade en del, skriver en läsare, ett tema som även andra tar upp.

Annons

– Jaha, detta finns det pengar till, men skyddsutrustning fanns/finns inte. Usch, skriver en annan av tidningens följare på Facebook.

Andra följare ger mothugg till kritikerna, och är betydligt mer positiva till tillskottet.

– Kan ni inte se det positiva istället att det är fin reklam för Tidaholm?

– Det är väldigt vackert, bra jobb, skriver en annan följare.

Vid lunchtid på fredagen är det strax över 400 personer som har reagerat med tummen upp på inlägget, 33 personer har kommenterat, och fem personer har delat artikeln från tidningens Facebooksida.

Flera personer har kort och gott skrivit "snyggt!", "jättefint", eller att de tycker att det nya monumentet är vackert. Men det är inte renodlat positiva eller kritiska kommentarer, några läsare resonerar om det inte finns andra delar av kommunens verksamheter som hade varit i större behov av pengarna.

– Det är fint och kul att de smyckar Tidaholm tycker jag. Men kanske hade kulturskolan varit i större behov av de pengarna, så ungdomar kan sysselsätta sig med något och slipper springa ute och slå sönder dessa utsmyckningar?, frågar en läsare.

Vad tycker du om skylten? Gå in på Västgöta-Bladets Facebooksida och diskutera!

I detta inlägg frågade vid läsarna vad de tycker om den nya skylten.

Annons

Annons

Till toppen av sidan