Annons

Annons

Skaraborg blir utan Diggiloo i sommar: ”Med tungt hjärta”

Här är gänget som skulle kommit till Skaraborg i sommar. Även Peter Jöback tillkom som artist. Nu ställs hela turnén in i sommar på grund av restriktionerna gällande Coronapandemin.

Annons

Siktat in dig på Diggiloo-konsert i sommar?

Då får du tänka om. Nu meddelas att arrangemanget ställs in.

För första gången sedan starten för 18 år sedan tvingas Diggiloo att ställa in sin turné. Det betyder att det inte blir någon konsert i Skaraborg, 4 juli var det tänkt att Diggiloo-gänget skulle klivit upp på scenen i Alhagen, Mariestad. Men så blir det alltså inte.

I ett mejl skriver arrangören skriver att det är med tungt hjärta som arrangemanget ställs in i sommar men också att målsättningen är att boka samma orter och samma artister till nästa år.

"Senast den 1 juni återkommer vi till dig igen med all information inför 2021. Tills dess får du hålla hårt i din biljett, som självklart kommer vara giltig nästa sommar – på samma ort, samma arena, samma sittplats och förhoppningsvis med samma artister".

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy