Annons

Annons

Ytterligare en person anhållen för bilbränderna i Ryd

Ytterligare en person har anhållits misstänkt för att vara delaktig i bilbränderna i Södra Ryd. Det uppger Skaraborgs allehanda på onsdagseftermiddagen.

Liksom de två personer som är aktuella i utredningen sedan tidigare, så är även den nu anhållne personen under 18 år. I ett uttalande i Skaraborgs allehanda konstaterar Morgan Tärning på Polisen att ynglingen är anhållen på sannolika skäl, vilket är den högre graden av misstanke. Det framgår dock inte hur den anhållne ställer sig till anklagelserna.

Att man nu kunnat gripa även den här tredje personen hänvisar Tärning till de förhör som hållits med andra, samt den tekniska bevisningen som finns. Han säger också till Skaraborgs allehanda att det kan bli fråga om att ta in fler misstänkta.

De två minderåriga som tidigare varit anhållna släpptes förra veckan efter ett beslut av åklagaren och lämnades då istället över till sociala myndigheter. De två var dock fortsatt misstänkta på sannolika skäl för mordbrand.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy