Annons

Annons

Begravning Sven-Erik Axelsson

Sven-Erik Axelsson, Nossebro

I Essunga kyrka har i kretsen av de närmaste hållits begravningsgudstjänst för Sven-Erik Axelsson, Nossebro. Som inledning spelade kantor Sara Engernäs Nyberg Air av J. S. Bach och sjöng därefter Så skimrande var aldrig havet av E. Taube. Officiant var komminister Mikael Hansen som bland annat griftetalade över Joh. 10:9 – Jag är grinden. Den som går in genom mig i Guds rike skall bli räddad.

Vid båren i kyrkan tog maka, döttrar med familjer, broder, övrig släkt och vänner avsked. Kantorn sjöng Vilar glad. I din famn av K. Lugn/B. Andersson och spelade som avslutning Amazing grace, traditionell. Sven-Erik Axelssons minne hedrades med vackra blommor samt gåvor till Lions Cancerfond Väst, Cancerfonden och Cancerhjälpen. Blommor och gåvor märktes bland annat från Lions Club Nossebro, arbetskamraterna i Länsförsäkringar Skaraborgs Seniorklubb och före detta medlemmar i Vara Kammarkör/Vikingakören. Urnnedsättning kommer senare att äga rum på Essunga kyrkogård.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy