Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Begravning Roger Ferm

Roger Ferm, Grästorp

I Tengene kyrka hölls i kretsen av de närmaste begravningsgudstjänst för Roger Ferm, Grästorp. Kantor Eva-Maria Malmevik inledde akten med att spela Bön-J. Leijon.

Officiant var komminister em. Thommy Hallin som i sitt griftetal utgick från Matt. 6:26 ”Se på himlens fåglar, de sår inte, skördar inte och samlar inte i lador, men er himmelske fader föder dem. Är inte ni värda mycket mer än de?” och Luk. 1:78-79 ”Han skall komma ner till oss från höjden, en soluppgång för dem som är i mörkret och i dödens skugga, och styra våra fötter in på fredens väg.”. Vid båren i kyrkan tog de närmaste avsked.

Annons

Rogers minne hedrades av vackra blommor och minnesgåvor till Hjärt-Lungfonden. Som avslutning på akten spelade kantorn Always on My Mind-J. Christopher/M. James/W. Carson. Gravsättning kommer senare att äga rum på Tengene kyrkogård.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy