Annons

Annons

Annons

Skövde landsbygd norr

Bildspel: Dimman låg tät när SM i utomhusmatlagning avgjordes

Korv med bröd? Nja, deltagarna i årets upplaga av SM i utomhusmatlagning hade betydligt högre ambitioner än så när de lagade i ordning gourmetmenyer med skogen som skafferi.

– Nytt för i år var att de fick ge sig ut i skogen och hitta råvaror, säger Micael Worbin, evenemangsansvarig på Next Skövde.

Text

Under söndagen avgjordes den femte upplagan av SM i utomhusmatlagning på Billingen.

Bild: Josefine Hektor

Annons

Råraka på palsternacka med rökt Vänerrom, rökt creme fraiche, äppelsyrad lök och stark, riven ost. Det var så trion från Ica Wallinders i Karlstad valde att inleda sin trerättersmeny när de tog plats vid elden uppe på Billingen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan