Annons

Annons

Annons

Fotboll

Glädjebeskedet: Vi livesänder från rysaravslutningen i helgen

Hela helgen är fylld med avgörande fotbollsmatcher när lokalfotbollen går i mål med sin säsong. Nu är det klart att vi livesänder två matcher i den gastkramande upplösningen, en på lördagen och en på söndagen.

Åsarp-Trädet och IFK Skövde kan säkra varsin serieseger under helgen och tidningen kommer vara på plats för att livesända båda lagens matcher.

Bild: Arkivbild, Marcus Andersson

Annons

Det är en spännande tid på året. Lokalfotbollen går in i sin allra sista omgång och flera serier ska få sitt definitiva avgörande. Då inte fler än 50 personer än så länge släpps in på arenorna vill vi på Bonnier News Local ge våra prenumeranter bästa möjliga chans att följa den spännande avslutningen.

Därför har vi nu gjort klart att vi kommer att livesända Åsarp-Trädet FK:s match mot Ulvåkers IF på lördagen där Åsarp-Trädet kan säkra seriesegern i division 4 norra genom att ta minst en poäng. Skulle Åsarp-Trädet förlora sin match finns det möjlighet för både Skara FC och Götene IF att ta sig förbi och knipa förstaplasten i serien.

Annons

Annons

På söndagen ska division 3 nordvästra avgöras då IFK Skövde och Tidaholm G&IF slåss om seriesegern. Skövde sitter i förarsätet men måste vinna hemma mot Alingsås för att helt säkert ta hem seriesegern och uppflyttning till division 2. Även här finns vi på plats för att livesända upplösningen av serien.

Dessutom sänder vi Skövde AIK:s bortamatch från Landskrona på lördagen där SAIK fortsätter att jaga topplagen i serien.

För att kunna se matcherna under helgen krävs att du är prenumerant på någon av Bonnier News Locals titlar. Är du inte redan det så kan du blir det om du följer länkarna nedan:

Västgöta-Bladet

Falköpings Tidning

Skaraborgs Länstidning

Skövde Nyheter

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan