Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Inte så stolt att jobba i kommunen längre

Hur kommer det sig att flytten av Lindängen går så fort trots alla protester? Har ni nu räknat rätt att det kommer sparas?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Om några år vet vi att det behövs mer platser/ boenden för äldre! Kanske dags att planera för det redan nu, så det inte blir någon överraskning i budgeten framöver", menar signaturen Kicki.

Bild: Isak Fritzon

Annons

Jag tycker budgeträkningen inte varit så bra det senaste, då underskottet fått skena iväg! Är det rent slarv eller inkompetens som ligger bakom? Tror ni att det kommer sparas så det blir lönsamt med en flytt rent ekonomiskt på längre sikt? Hur de äldre och personal blir drabbade verkar det som ingen tänker på!

Då kortvården får flytta och får mindre platser kan det tänkas att det kan bli dyrt för kommunen om man inte kan ta hem färdigbehandlade patienter direkt från sjukhusen eller kommer bistånd få riktlinjer att de patienter som söker trygghet och rehabilitering på kortvården får åka hem till sitt eget boende direkt?

Om några år vet vi att det behövs mer platser/ boenden för äldre! Kanske dags att planera för det redan nu, så det inte blir någon överraskning i budgeten framöver!

Nä som sagt,vet inte om jag känner mig stolt längre som anställd i Tidaholms kommun som jag kände då för 35 års sedan som färdig utbildad undersköterska. Men man kämpar vidare för att de äldre ska få sin trygghet och rätt i samhället!

Annons

Annons

Kicki

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy