Annons

Annons

Annons

Annons

Västra Götalands län

Här är julbonusen till alla anställda i regionen: ”Gör en enorm insats”

Alla anställda i Västra Götalandsregionen får en julbonus på 1500 kronor, som ett tack för allt slit under det mycket tuffa året som varit. Det beslutade regionstyrelsen på onsdagen.

Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande, tycker att alla medarbetare på regionen är värd en julbonus efter den enorma insats som gjorts under året.

Bild: Oscar Strandberg

Annons

Medarbetare har fått slita hårt, många har fått göra åtskilliga övertidstimmar, skjuta på ledigheter och på andra sätt fått kämpa under året. Och än är det långt ifrån över, konstaterar regionstyrelsen.

De vill tacka för alla insatser som görs och har gjorts för att få vården att fungera så gott det går, för att hålla igång kollektivtrafiken och andra områden inom all den samhällsservice som Västra Götalandsregionen ansvarar för.

Annons

Annons

Som en del i att visa uppskattningen för medarbetarna i Västra Götalandsregionen kommer alla att få en julbonus på 1500 kronor.

– Personalen i Västra Götalandsregionen har gjort och gör en enorm insats under detta pandemiår. Vi vill därför från regionstyrelsens sida tacka alla medarbetare för det slit och det engagemang de visat genom att dela ut en julbonus och då till samtliga anställda i Västra Götalandsregionen, säger Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

Till toppen av sidan