Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Nedläggning av Lindängen

Insändare
Insändare: Ekedalen står inte och faller med Lindängens äldreboende

Ja, det är alltid tråkigt när det ska flyttas på kommunala inrättningar, antingen det gäller skola eller äldreboende. Detta stora motstånd mot att Lindängen ska flytta är oförklarligt. Ekedalen står inte och faller med Lindängen.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Fyll Lindängens lokaler med barnen, det är de som är framtiden. Det anser signaturen Skattebetalare.

Bild: Vikky Engdahl

Annons

De äldre kommer inte på någotvis få det sämre. Det står ljusa, fina, nyrenoverade lokaler och väntar på dem. Alla rum är i marknivå, varav sju med altaner. Närhet till naturen, närhet till torget och affärer. Närhet till vårdcentral och apotek. Personalen följer med dem i flytten. Sjuksköterskor finns på nära håll, dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut finns också på Solvik. Möjlighet att ta hjälp från andra avdelningar på Solvik finns om det skulle behövas.

Annons

Annons

Det blir en nystart för alla och det är bra. Lägg de pengar som en eventuell omröstning skulle kosta, på barn och ungdomar i Ekedalen, det är de som är framtiden. Det går inte att haka upp sig på Lindängen, för blir det ingen flytt nu så dröjer det inte många år förrän det kommer upp på tapeten igen.

Det är bättre att samhällsföreningen engagerar sig i andra frågor, samhället försvinner inte för att Lindängen flyttar. Det är inte försvarbart att i dessa tider låta en så stor lokal som Lindängen stå med så mycket tomma ytor. Fyll den med barnen, det är de som är framtiden.

Skattebetalare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy