Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Byte av ordförande hos KD - Rohman tar ett steg tillbaka

Kristdemokraterna i Tidaholm har hållit årsmöte. Mötet fick i år ske på ett annorlunda vis på grund av den pågående pandemin. Men tekniken fungerade bra och trots att de deltagande befann sig på olika platser flöt mötet på utan några problem.

Krister Rohman, till höger, avgick som ordförande efter många år och ersätts av Patrik Kristoffersen

Bild: Josefin Berntsson

Annons

Kvällen började med att ordförande Krister Rohman hälsade alla välkomna och öppnade årsmötet. Därefter var det dags för de inledande valen. Krister fick förtroendet att leda kvällens förhandlingar och därefter föredrogs styrelsens verksamhets- och förvaltningsberättelse. Den avgående styrelsen fick full ansvarsfrihet för det gångna året.

Nu var det dags att blicka framåt och den nya styrelsen valdes. Krister Rohman avgick på ordförandeposten efter många år som ordförande och ersattes av Patrik Kristoffersen.

Annons

Annons

Valen: Ordförande Patrik Kristoffersen, vice ordförande Torgny Hedlund, sekreterare Charlotte Daremark, kassör Håkan Daremark och till övriga styrelseledamöter valdes Krister Rohman, Roger Lundvold och Claes Andersson. Till ersättare i styrelsen valdes Björn Yngvesson.

Därefter klubbades en arbetsplan samt en budget. Det gjordes också ett antal ytterligare val innan det var dags för rapporter samt information och diskussion om viktiga lokalpolitiska frågor.

Årsmötet gästades också av riksdagsman Magnus Jacobsson från Uddevalla. Magnus berättade en del om hur lokalavdelningen kan arbeta för att göra så att den kristdemokratiska politiken ska få ett bättre genomslag i Tidaholm.

Innan mötet avslutades så avtackades Krister Rohman för sitt arbete som ordförande i lokalavdelningen. Krister har under flera perioder suttit som ordförande, den senaste perioden är mellan 2009 och 2020, och många är de timmar som Krister arbetat med att leda Tidaholms Kristdemokrater.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy