Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Eloge till personalen på ytterskolorna

Eloge och uppskattning till all personal i förskola och skola i ytterskolorna och i tätorten. Ni gör ett fantastiskt arbete. Ni är så uppskattade, duktiga och gör livet bra för de unga ni har ansvar för.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ekedalens skola.

Annons

En hård vind av ifrågasättande och oro drar fram över Ekedalen, Fröjered och Valstad. Personligen känner jag till Fröjered genom barn och barnbarn – en mer än 30-årig insyn!

Jag önskar att ni i personalen håller ut, orkar vara kvar och vi andra får försöka att hålla om när ni blir ifrågasatta. Rättvist vore att alla skolor granskas på samma sätt för vad säger att skolor i tätorten håller den kvalitet som kommer att bli till framgång eller fall för ytterskolorna.

Annons

Annons

Ska barn från landsorten istället erbjudas en skola som ej har utretts? Borde inte alla de måldokument som nu styr verksamheten vara nog för pedagoger och en garant för god kvalitet?

Onsdagens insändare i VB, - stäng Fröjereds skola - är anonym vilket man har rätt till men med ett sådant förslag vore det civilkurage att våga tala om vem man är!

Britt-Marie Lennartsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan