Annons

Annons

Annons

Annons

Nu ska S diskutera skolfrågor med tidaholmare

Beroende på den rådande pandemin är det omöjligt att samla människor till fysiska möten och därför har Socialdemokraterna i Tidaholm beslutat sig för att bjuda in allmänheten för samtal och diskussion den digitala vägen.

Lena Andersson (t v), ordförande i barn- och utbildningsnämnden, kommer att svara på tidaholmarnas frågor som rör hennes verksamhetsområde, tillsammans med kommunalrådet Anna-Karin Skatt.

Annons

Första gången det skedde var i förra veckan då fokus låg på det som social- och omvårdnadsnämnden har att ansvara för.

– Denna gång är det barn- och utbildningsnämndens ordförande Lena Andersson (S) tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Anna-Karin Skatt (S) man kan samtala och diskutera med. Mötet sker via Zoom och anordnas på kvällen den 23 mars och länk till mötet finns att hämta via partiets Facebooksida, berättar Bengt Karlsson i partiet.

Annons

Annons

På detta möte ligger fokus på barn- och utbildningsnämndens ansvarsområden såsom förskolor, grundskolan, gymnasiet och den kommunala vuxenutbildningen med mera. Här torde det finnas mycket att samtala om säger kommunalrådet Anna-Karin Skatt utifrån bland annat senaste tidens debatt i media kring till exempel landsbygdsskolornas framtid och den ansträngda ekonomi som nämnden har och de beslut de tvingats fatta utifrån detta. Även gymnasieskolans vikande elevunderlag kan finnas anledning att ha funderingar kring.

– Hon och Lena ser fram mot denna digitala samtalsstund med tidaholmarna och tycker samtidigt att det är tråkigt att det inte går att träffas på vanligt sätt, men detta är bättre än inte alls anser duon trots att man är medveten om att alla inte har tillgång till de digitala hjälpmedlen, slutar Bengt Karlsson.

Annons

Annons

Till toppen av sidan