Annons

Annons

Annons

Annons

Tidaholm

Duo tar över rodret i Liberalerna

Mattias Lundgren och Jenny Svensson har valts till ny ordförande och vice ordförande i Liberalerna i Tidaholm.

Runo Johansson och Igge Johansson har kvar sina platser i styrelsen.

Bild: Privat

Annons

Liberalerna i Tidaholm har hållit digitalt årsmöte. Kvällens gäst, Pär Johnsson Skaraborgsdistriktets ordförande, inledde kvällen med en beskrivning av sitt arbete som ordförande i Skaraborgs sjukhus. På grund av pandemin är detta en verksamhet som varit i starkt fokus under hela det senaste året.Vid den följande frågestunden berördes även den just nu aktuella frågan om liberalernas vägval inför valet 2022.

Annons

Annons

Runo Johansson rapporterade från sitt arbete som oppositionsråd och de utmaningar som kommunen står inför. Han berörde också det goda samarbetet med övriga oppositionspartier.

Den positiva trend som partiet lokalt upplever innebär att flera är villiga att åta sig styrelseuppdrag. Mattias Lundgren, Acklinga, tar över rollen som partiets ordförande med Jenny Svensson, Agnetorp som vice. Viktor Karlsson valdes till ny sekreterare och Birgitta Andersson fortsätter som kassör.

Både avgående ordförande Runo Johansson och vice ordförande Ingemar Igge Johansson kvarstår i styrelsen som ledamöter liksom Halina Gustavsson. Anton Karlsson blir ny ledamot.

Annons

Annons

Till toppen av sidan