Annons

Annons

Annons

Annons

Framtiden för Fröjereds skola

Insändare
Insändare: Personalens utmärkta arbete nedvärderas

Svar på insändare från Tobias Henning, Miljöpartiet de gröna i Tidaholm. Jag önskar ge min bild kring en av frågorna du lyfter i din insändare i VB 210428.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Personalen på skolan hanterar sitt uppdrag på ett alldeles utmärkt sätt", skriver skolchefen.

Bild: Thomas Gustafsson

Annons

Mycket av det du skriver handlar om politiska frågor (landsbygdsutveckling och skolans roll i denna samt eventuella konsultutredningar) vilket får bemötas av politiker.

Men det du skriver om att förvaltningen inte arbetat för likvärdighet och kvalitet i Fröjereds skola måste jag motsätta mig å det bestämdaste. Att skriva ”vi har två förlorade år bakom oss” är att grovt nedvärdera det arbete som personal och rektorer på Fröjereds skola gör varje dag.

Annons

Annons

Att ge eleverna det de har rätt till, med de förutsättningar som finns i en liten organisation, är ett mycket komplext uppdrag. Men det är ett uppdrag som jag bedömer att personalen på skolan hanterar på ett alldeles utmärkt sätt.

Vill du ha information om arbetet med likvärdighet och kvalitet inom barn- och utbildningsförvaltningen i stort och på våra ytterskolor specifikt är du välkommen att höra av dig. Antingen till förvaltningen eller till någon politiker i barn- och utbildningsnämnden.

Anneli Alm skolchef

Annons

Annons

Till toppen av sidan